Pesterzsébeten nyugodt környezetben szépülhetsz nálam.
A sminktetoválás hosszútávú megoldást nyújt annak, aki szeretné kiemelni a egyéni szépségét, vagy esetleg javítani azon. Hiszen, van olyan, akinek megkopott, hézagos a szemöldöke, vagy éppen a formájával elégedetlen, így a sminktetoválás segítségével tökéletesítheti. Akár évekig is élvezheted az eredményét, hiszen tartós és reggeltől-estig biztosítja számodra a megfelelő megjelenést. Nem kell sminkelned, a nyári időszakban sem kell attól tartanod, hogy elkenődik. Ma már számtalan szemöldök tetováló technika áll rendelkezésre, így szabadon választható, hogy púderes, szálas, vagy kombinált ombre szemöldök tetoválást szeretnél.
A szájkontúr félsatírral annak ajánlott, aki elégedetlen a szájformájával, szeretne egy szép, állandó színt rá vagy egyszerűen vágyik valami újra. A szájkontúrral növelhető, vagy fordítva, csökkenthető optikailag a száj mérete, a fél satír pedig egyenletessé és szép tónusossá teszi a megjelenést.
A szemhéj tetoválás lehet alsó vagy felső vonal.Ha nem tudja magát szépen kisminkelni, de a szemeit szeretné hangsúlyozni, ez a tetoválás megteszi hatását. Hiszen mindig ott lesz a biztos kontúrvonal, amely ápolt külsőt varázsol viseléjőnek.
Jelenlegi akcióm;
https://www.alkupon.hu/valaszthato-sminktetovalas-szemoldok-tetovalas-szajkontur-felsatirral-vagy-szemhejtetovalas-az-image-makeup-tattoo-szalonban/38522/